BPU coördineert economische activatie rondom Tour de France

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2014 | Lees volledige uitgave online

BPU coördineert economische activatie rondom Tour Utrecht

De gemeente Utrecht heeft het bestuur van het Business Peloton Utrecht (BPU) in de gelegenheid gesteld op te treden als coördinator van de economische activering in aanloop naar de Grand Départ. Het zou fantastisch zijn als de hele stad en regio, van mkb en retail tot de horeca en creatieve sector, optimaal kunnen genieten van de Grand Départ in Utrecht, met een maximaal economisch effect. Daar zal het BPU bestuur samen met haar deelnemers de komende maanden hard aan werken.

Het BPU bestuur trekt hierin samen op met de Koninklijke Horeca Nederland. Het bestuur treedt daarnaast in overleg met Centrummanagement Utrecht en Ondernemersvereniging Centrum Utrecht.

Zoeken naar verbindingen

Er is door de gemeente een aantal belangrijke momenten benoemd, waarop groots zal worden uitgepakt: één jaar voor de Tourstart, 100 dagen voor de Tourstart en de Tourstart zelf. Rondom en tussen deze momenten is er voldoende ruimte om zelf creatief te worden, acties te ontwikkelen en de eigen organisatie te profileren. Het BPU zal dit stimuleren en waar mogelijk ook ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan de beschikbaarheid van standaard toolboxen om ondernemingen geel te kleuren of de mogelijkheid om een speciaal logo te gebruiken. Daarnaast zal het BPU continu naar verbindingen zoeken en de krachten bundelen, om het effect van de activiteiten te vergroten.

Sluit u zich ook aan?

Deelname aan het BPU kost slechts

€ 500, - (excl. BTW) per jaar en biedt u vele voordelen. Het BPU ondersteunt u bij het creëren van kansen in aanloop naar de Tourstart. Daarnaast organiseert het BPU een scala aan activiteiten voor haar deelnemers, zoals de inspirerende wielercafés, een reis naar de Grand Départ 2014 in Yorkshire en deelname aan diverse wielertoertochten. n

Het BPU-team, inclusief kopman Aleid Wolfsen en trouwe fans Joop Zoetemelk en

Jan Janssen, tijdens de toerversie van de Amstel Gold Race op 19 april.

BPU NIEUWS

Wilt u zich aanmelden of meer

informatie? Ga dan naar

www.businesspelotonutrecht.nl.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement